Salon pohištva Šmigoc

Sedežne garniture z ležiščem in predalom

Sedežne garniture, udobje in središče vaše dnevne sobe. Začutite zadovoljstvo na sedežnih garniturah v naših salonih na Ptuju, Mariboru in Slovenski Bistrici. V ponudbi imamo sedežne garniture s katerimi najdemo elegantno rešitev za vsako dnevno sobo. Izbirate lahko med priznanimi evropskimi proizvajalci sedežnih garnitur.

Polipol vrhunske nemške sedežne garniture tudi pri nas

 


Sedežne garniture Polipol so zelo zaželene. Dajejo nam prijeten občutek domačnosti, udobnost, kvaliteto in veliko možnosti izbire pri elementih. Sedežno garnituro si tako lahko sestavimo po elementih, ki so na razpolago po tipski karti elementov sedežnih garnitur. Izberete si lahko sedežno garnituro s predalom, ležiščem, poljubnim vzglavnikom, izberite si svoj stolček in blazine v poljubnih barvah. Za kvalitetno, udobno in elegantno rešitev vašega prostora izberite vrhunske sedežne garniture Polipol, ki vas bodo navdušile s svojimi čistimi linijami, enostavnim designom in pestrim izborom tako materialov kot modelov.


Meblar sedežne garniture z dolgoletno tradicijo in kakovostjo

Sedežne garniture Meblar prodajamo že vrsto let. Meblar sedežne garniture so kot ulite za kupce, ki pri nakupu sedežne garniture pričakujejo vse in še več. Pri Meblar sedežnih garniturah se vam ni potrebno odločati ali bi imeli vzglavnik ali ne in ali bi imeli posteljno funkcijo ali ne. Večina modelov teh sedežnih garnitur so izdelane tako, da kupcu sedežne garniture poleg udobja nudijo tudi vso potrebno funkcionalnost, kar pa se na veliko veselje ne kaže v cenovnem odstopanju.


Kako kupovati sedežno garnituro?


Ko kupujete novo sedežno garnituro vam svetujemo, da si najprej prostor premerite po dolžini in širini. Glede na vaše mere prostora se lahko odločite ali bi imeli veliko sedežno garnituro v obliki črke U ali pa mogoče manjšo sedežno garnituro, v obliki črke L. Lahko se seveda odločite tudi za trosed in dodate fotelje, prislonite stolček oz. tabure ali pa izbranemu trosedu dodate trenutno zelo popularne počivalnike.
Nato razmislite katere funkcije so vam pri nakupu sedežne garniture pomembne in si odgovorite na par vprašanj. Bi vaša sedežna garnitura imela posteljno funkcijo? Bi radi imeli v vaši sedežni garnituri predal? Bi ta predal v sedežni garnituri bil izvlečen ali dvižen? Pri nakupu sedežne garniture je pomembna tudi globina same sedežne garniture. Mladi raje posegajo po bolj globokih sedežnih garniturah, saj na njih večinoma preživijo leže, medtem, ko starejši mnogo raje kupijo sedežno garnituro z ožjo globino in z višjim sediščem, saj taka sedežna garnitura daje oporo hrbtnemu delu, za kar so starejši ljudje neizmerno hvaležni.


Izbira ustreznega materiala za sedežno garnituro


Pri nakupu sedežne garniture je pomembna tudi izbira ustreznega materiala in barve. Kupcem nudimo pestro izbiro kvalitetnih tkanin in usnja. Izbirate lahko med široko paleto barvnih odtenkov najrazličnejših materialov. V zadnjem času so zelo popularne tkanine, ki se lepo čistijo tako imenovane »easy clean« tkanine. Za to vrstne tkanine se radi odločajo družine z majhnimi otroki, kjer se vsakodnevno srečujejo z madeži na njihovih sedežnih garniturah. Včasih so kupci veliko povpraševali po sedežnih garniturah iz umetnega usnja. Te so bile že zaradi zelo dostopne cene zelo zanimive, kljub temu pa je bil izgled kot pri veliko dražji sedežni garnituri iz pravega usnja. Kot pomanjkljivost se je pri sedežnih garniturah iz skaja oziroma sedežnih garniturah iz umetnega usnja pokazala predvsem njihova obraba. Sedežne garniture iz umetnega usnja so se namreč zelo hitro zluščile, saj materiali niso bili tako zelo kvalitetni kot pri sedežnih garniturah iz pravega usnja. Kupcem svetujemo, da se raje kot za sedežno garnituro iz umetnega usnja odločijo za izbiro sedežne garniture v kvalitetni tkanini iz antistatičnih materialov. Tisti, ki jim tkanina na sedežni garnituri ni všeč, ali tisti, ki so alergični na pršice lahko izberejo sedežno garnituro v usnju. Za usnjene sedežne garniture velja, da so v prvi vrsti dražje od sedežnih garnitur v umetnem usnju in tkaninah oziroma mikro tkaninah. Že samo usnje, kot material je bistveno dražji od različnih tkanin in skaja. Za sedežne garniture v usnju velja tudi, da bolj higienske v smislu, da lahko prah in pršice iz njih preprosto pobrišemo. V velikih primerih se za nakup takšnih sedežnih garnitur odločajo asmatiki in tisti, ki imajo težave z dihali. Tudi samo vzdrževanje usnjenih sedežnih garnitur je dokaj preprosto. V naših salonih imamo za kupce na voljo tako imenovane sete za nega usnja. V setu za nego usnjenih sedežnih garnitur dobi kupec t.i. krpico s čistilom s katerim odstranimo morebitne madeže in premaz s katerim zaščitimo sedežno garnituro, da ohrani svojo vitalnost. Tako bo vaša usnjena sedežna garnitura še vrsto let izgledala kot v prvih letih po nakupu.

Kakšne dodatke lahko izberemo pri sedežnih garniturah?


Pri sedežnih garniturah Polipol lahko pri večini modelov izbirate med različnimi oblikami vzglavnikov, izberete si lahko dekorativne blazine v poljubni barvi, si naročite metražno blago, izberete poljubni šiv, ki bo krasil vašo sedežno garnituro, si izberete višino, barvo, obliko in material nogic, ter si naročite tabure oz. stolček. Odločitev je vaša. V vsakem primeru pa vedite, da smo vam z vsemi dodatnimi informacijami na voljo v vseh naših poslovalnicah – na Ptuju, Slovenski Bistrici in Mariboru.

Pohištvo ŠMIGOC

Pohištvo priznanih proizvajalcev po ZAJAMČENO najnižji ceni

< >
Kuhinje
Kuhinje
Vrhunske kuhinje priznanih znamk.
Širok izbor in barvni spekter kuhinj.
Sedežne garniture
Sedežne garniture
Sedežne garniture priznanih svetovnih in domačih proizvajalcev.
Kvaliteta, udobje in vrhunski dizajn.
Dnevne sobe
Dnevne sobe
Dnevne sobe opremljene v stilu dobrega počutja.
Različne barve in materiali.
Spalnice in postelje
Spalnice in postelje
Širok izbor in barvni spekter spalnic.
Privoščite si pravo spalnico.
Otroške in mladinske sobe
Otroške in mladinske sobe
Pestra izbira postelj, pogradov, različnih poličk, omar, predalnikov, pisalnih miz…
Priznani domači in tuji proizvajalci.
Jedilnice
Jedilnice
Ponudba kakovostnih jedilnih miz in kuhinjskih stolov ter kotnih klopi.
Kakovost in udobje.
Pisarniško pohištvo
Pisarniško pohištvo
Velika izbira pisarniškega pohištva in pisarniških stolov.
Izredno funkcionalno in udobno.
Vrtno pohištvo
Vrtno pohištvo
Sodobne vrtne garniture.
Pričarajte si prijeten in udoben kotiček.

Kontaktni podatki

PE Maribor
Tržaška cesta 14, 2000 Maribor

T: +386 (0)2 77 54 106
T: +386 (0)2 77 54 107
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PE Ptuj
Spuhlja 79a, 2250 Ptuj

T: +386 (0)2 775 41 01
F: +386 (0)2 775 41 05
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PE Slovenska Bistrica
Trg Svobode 12, 2310 Slovenska Bistrica

T: +386 (0)2 843 11 30
F: +386 (0)2 843 11 31
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Za kakršno koli pomoč ali poizvedbo vas prosimo, stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali.

Prijavite se na E-novice!


Hvala! Uspešno ste se prijavili na E-novice.
Pohištvo Šmigoc boniteta odličnosti
Pohištvo Šmigoc FacebookPohištvo Šmigoc Instagram
facebook_page_plugin
mailchimp

Prijavite se na E-novice!


Hvala! Uspešno ste se prijavili na E-novice.