Salon pohištva Šmigoc
ALPLES pohištvo
ALPLES pohištvo

Alples je vodilni ponudnik pohištva v Sloveniji. Pohištvo Alples je znano po izjemni kakovosti pohištva za opremo celotnega doma.   Celotni program pohištva Alples si lahko ogledate v naših salonih. Z veseljem vam bomo pripravili brezplačni [ ... ]

Preberite več...
Sedežne garniture POLIPOL -35% + 24 obrokov
Sedežne garniture POLIP...

      Vrhunske nemške sedežne garniture Polipol so modernega dizajna, trendovske in inovativne.   Sedežne garniture Polipol nudijo možnost izbire vzglavnikov, ležišča v barvi sedežne garniture in predalov za posteljnino. Sedežne Polipol [ ... ]

Preberite več...

Bora Pure

Bora Pure

Je indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo. Je minimalističen, plosko-vgraden, visoko eleganten, ekstremno tih in maksimalno intuitiven kompakten sistem. Preprosti drsnik omogoča kontrolo vseh funkcij že z rahlim dotikom. Bora Pure je purističen dizajn, ki mu lahko dodate svojo osebno noto.  Na voljo je v odvodni izvedbi in obtočni izvedbi.

Prednosti sistema Bora Pure

  • Intuitivno sControl upravljanje – edinstven vertikalen drsnik vam omogoča preprosto upravljanje aparata. Vse pomembne upravljalne funkcije so dosegljive hitro, enostavno in z enim dotikom.
  • ESwap – pri obtočni izvedbi gredo vsi vonji skozi visoko učinkoviti ogleni filter, ki jih nevtralizira.Menjava filtra je izjemno preprosta, z dostopom od zgoraj, skozi odprtino za odzračevanje, brez odstranjevanja predalov ali podnožja.
  • Tiho delovanje – izjemno tiho delovanje tudi pri najvišjih stopinjah delovanja omogoča optimalno načrtovan način odvoda zraka in vgrajen ekstremno tih motor.
  • Preprosto čiščenje – vsi deli aparata izpostavljeni kuhinjski pari, so lahko dostopni in odstranljivi skozi odprtino za odzračevanje. Operete jih lahko v pomivalnem stroju, kjer bodo zavzeli minimalen prostor.
  • Nadstandardno velike kuhalne površine 4 x 24 - centralno upravljanje in optimalna razporeditev kuhalnih površin omogoča, da je na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za 4 posode premera celo do 24 cm hkrati.

Kontaktni podatki

PE Maribor
Tržaška cesta 14, 2000 Maribor

T: +386 (0)2 77 54 106
T: +386 (0)2 77 54 107
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PE Ptuj
Spuhlja 79a, 2250 Ptuj

T: +386 (0)2 775 41 01
F: +386 (0)2 775 41 05
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PE Slovenska Bistrica
Trg Svobode 12, 2310 Slovenska Bistrica

T: +386 (0)2 843 11 30
F: +386 (0)2 843 11 31
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Za kakršno koli pomoč ali poizvedbo vas prosimo, stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali.

Prijavite se na E-novice!


Hvala! Uspešno ste se prijavili na E-novice.
Pohištvo Šmigoc boniteta odličnosti
Pohištvo Šmigoc FacebookPohištvo Šmigoc Instagram
facebook_page_plugin
mailchimp

Prijavite se na E-novice!


Hvala! Uspešno ste se prijavili na E-novice.