Salon pohištva Šmigoc
ALPLES pohištvo
ALPLES pohištvo

Alples je vodilni ponudnik pohištva v Sloveniji. Pohištvo Alples je znano po izjemni kakovosti pohištva za opremo celotnega doma.   Celotni program pohištva Alples si lahko ogledate v naših salonih. Z veseljem vam bomo pripravili brezplačni [ ... ]

Preberite več...
Sedežne garniture POLIPOL -35% + 24 obrokov
Sedežne garniture POLIP...

      Vrhunske nemške sedežne garniture Polipol so modernega dizajna, trendovske in inovativne.   Sedežne garniture Polipol nudijo možnost izbire vzglavnikov, ležišča v barvi sedežne garniture in predalov za posteljnino. Sedežne Polipol [ ... ]

Preberite več...

Bora X Pure

BORA X Pure

BORA X Pure navdušuje s posebej široko kuhalno ploščo z izrazito rešetko odvoda pare. FLEX-indukcija omogoča največjo prožnost pri razporeditvi loncev. Ob tem je kompakten sistem s svojim inovativnim upravljanjem na dotik sControl minimalističen, površinsko izravnan, izjemno eleganten, neverjetno tih in zelo intuitiven.

  • Intuitivno upravljanje sControl - edinstven vertikalen drsnik vam omogoča preprosto upravljanje aparata. Vse pomembne upravljalne funkcije so dosegljive hitro, enostavno in z enim dotikom. Edinstven vertikalni drsnik še bolj olajša upravljanje z intuitivnim premikanjem prsta navzgor ali navzdol ali z neposrednim dotikom. Vse pomembne upravljalne funkcije je mogoče vedno aktivirati hitro in z enim dotikom.
  • ESwap – recirkulacija zraka z visoko učinkovitim filtrom z aktivnim ogljem nevtralizira neprijetne vonjave.
  • Učinkovito odstranjevanja neprijetnih vonjav
  • Najnižja glasnost – vedno zelo tih tudi pri visoki stopnjah moči: razlog zato je optimalni zračni kanal z uporabo neverjetno tihega ventilatorja.
  • Preprosto čiščenje – dele, ki so izpostavljeni kuhalni pari, je možno skozi odprtino za dovod zraka enostavno odstraniti. Očistijo se lahko v pomivalnem stroju – kjer zavzamejo zelo malo prostora.
  • Zelo velika kuhalna polja z indukcijsko površino – izredno velika kuhalno polje z indukcijsko površino zagotavljajo popolno, enakomerno ogrevanje tudi zelo velikih loncev ali pekačev.
  • Minimalistični dizajn – zaradi popolnih linij in značilnega dizajna rešetke odvoda pare je ta značilen kos primeren za vsako kuhinjo.
  • Spremenljiva funkcija za ohranjanje toplote – glede na primer uporabe oziroma živilo, se lahko prosto izbira med 3 stopnjami ohranjanja toplote z različnimi temperaturnimi nivoji. Tako, se jedi ohranijo tople pri konstantni temperaturi, brez nevarnosti, da bi se hrana prismodila.
  • Največji prostor za shranjevanje – tudi pri vrsti kuhinje z 60 cm globine, se za recirkulacijo zraka ni potrebno odpovedati nobenim predalom. Povsem drugače kot običajno.
  • Integrirana posoda za zbiranje maščobe

 

 

Kontaktni podatki

PE Maribor
Tržaška cesta 14, 2000 Maribor

T: +386 (0)2 77 54 106
T: +386 (0)2 77 54 107
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PE Ptuj
Spuhlja 79a, 2250 Ptuj

T: +386 (0)2 775 41 01
F: +386 (0)2 775 41 05
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PE Slovenska Bistrica
Trg Svobode 12, 2310 Slovenska Bistrica

T: +386 (0)2 843 11 30
F: +386 (0)2 843 11 31
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Za kakršno koli pomoč ali poizvedbo vas prosimo, stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali.

Prijavite se na E-novice!


Hvala! Uspešno ste se prijavili na E-novice.
Pohištvo Šmigoc boniteta odličnosti
Pohištvo Šmigoc FacebookPohištvo Šmigoc Instagram
facebook_page_plugin
mailchimp

Prijavite se na E-novice!


Hvala! Uspešno ste se prijavili na E-novice.